Denne privatlivspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger, når du bruger vores hjemmeside, samt oplyser dig om dine rettigheder i forbindelse hermed. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Ejerskab

Webstedsadressen er:
https://laegemagasinet.dk

Webstedet ejes af:
Vabø Publishing ApS
Fjordternevej 16
4760 Vordingborg
E-mail: info@vaboe.dk
Tlf: 39 90 80 00
CVR nr. 38593129

Hvilke data indsamles

Denne hjemmeside bruger:

  • En kontaktformular, som indsamler dit navn og din email-adresse. Vi bruger udelukkende denne information til at kunne kontakte dig vedrørende brug af vores services. Vi deler ikke denne information med tredjepart.
  • En formular, som indsamler dine informationer i forbindelse med køb af abonnement på vores udgivelse. Vi deler ikke denne information med tredjepart.

Hvor længe opbevares dine personlige data

Vi opbevarer kun dine personlige data så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Herudover opbevarer og bruger vi dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Sikkerhed

Vi passer på dine personlige data, men gør opmærksom på, at ingen metode til transmission via internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Tjenesteudbydere med adgang til dine personlige data

Nogle af de tjenesteudbydere, vi bruger, har muligvis adgang til dine personlige data. Disse tredjepartsleverandører indsamler, gemmer, bruger, behandler og overfører oplysninger om din aktivitet på hjemmesiden i overensstemmelse med deres egne fortrolighedspolitikker.

Vi bruger følgende tjenesteudbydere med adgang til personlig data:

Usynlig reCAPTCHA

Vi bruger en usynlig captcha-tjeneste med navnet reCAPTCHA, der sikrer, at det er rigtige mennesker og ikke robotter, der benytter sig af hjemmesiden. reCAPTCHA betjenes af Google. ReCAPTCHA-tjenesten kan indsamle oplysninger fra dig og fra din enhed af sikkerhedsmæssige årsager. Oplysningerne indsamlet af reCAPTCHA opbevares i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik.

Dine rettigheder

Vi forpligter os til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garanterer, at du kan udøve dine rettigheder. Hvis du er inden for EU har du i henhold til denne privatlivspolitik ret til at:

  • Få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Ønsker du dette, skal du kontakte os på info@vaboe.dk
  • Trække dit samtykke tilbage. Ønsker du dette, skal du kontakte os på info@vaboe.dk
  • Klage til Datatilsynet over vores indsamling og brug af dine personlige data. Læs her for mere information.

Links til andre websteder

Hjemmesiden kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os, f.eks. fra annoncører. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt videre til tredjepartens websted. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi opdaterer muligvis denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ændringen træder i kraft når den er offentliggjort på denne side. Hvis ændringen har direkte betydning for dine personlige data, vil du bliver underrettet pr. mail om denne ændring.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på info@vaboe.dk